Ekonomiassistent ansvarig för leverantörsreskontra

Kista Heltid

Brinner du för leverantörsreskontra samt bolag i stark tillväxt? Just nu söker Brightby en ekonomiassistent inom leverantörsreskontra till tillväxtbolag i Kista. Du kommer att tillhöra ekonomiavdelningen som består av 4 personer där ditt huvudansvar blir leverantörsreskontran. Tjänsten ska tillsättas omgående, initialt kommer du att anställas som ekonomikonsult på Brightby för att efter ca 6 månader övergå i en anställning hos vår kund.

Arbetsuppgifter

  • Registrera fakturor
  • Kontering
  • Skicka för attest
  • Genomföra betalningar
  • Göra cash flow rapporter
  • Behjälplig kundreskontran med bland annat fakturering när tid finns
  • Eventuellt behjälplig med avstämningar när tid finns

Vem är du?

Vi söker dig som har 1-2 års erfarenhet från leverantörsreskontra. Du är trygg i din yrkesroll och trivs i snabbväxande och föränderliga miljöer. Du känner dig komfortabel med att kommunicera i tal och skrift på engelska och har goda kunskaper i Excel. Som person ser vi att du är ansvarstagande, noggrann och gillar att äga leverantörsreskontraprocessen självständigt.

Ansökan

Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt då tjänsten ska tillsättas omgående. Har du frågor om tjänsten är du hjärtligt välkommen att kontakta konsultchef Mimma Liwgren Norling på telefon 072-857 96 11 eller mail mimma.liwgrennorling@brightby.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Brightby är ett konsult- och rekryteringsföretag specialiserat inom ekonomi och finans och ingår i samma koncern som konsultföretaget Meritmind. Vi arbetar med spännande bolag, såväl nationella som internationella, med starka varumärken i varierande storlek och omfång. Utöver spännande rekryteringar och konsultuppdrag erbjuder vi våra medarbetare tillsvidareanställning, tjänstepension och friskvårdsbidrag då vi tror på långsiktiga relationer och trygga villkor. Vi hoppas att du har viljan och förmågan att bli en av Sveriges bästa ekonomikonsulter och söker din nästa utmaning hos oss.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan:

  • Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV.
  • Det endast är möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna.

Tjänsten är tillsatt.

Prenumerera på ekonomijobb

Prenumerera på lediga ekonomitjänster. Du får då informationen direkt i inboxen.

Prenumerera

Skicka in ditt CV till oss!

Med ditt CV hos Brightby blir du sökbar för våra konsultchefer och rekryteringskonsulter.

REGISTRERA CV