Ekonomer för sommarjobb som ekonomiassistent i sydvästra Skåne

Malmö Visstid

Nu söker vi på Brightby drivna och engagerade ekonomiassistenter som är tillgängliga för sommarjobb under sommaren 2018. Vill du bredda på din erfarenhet inom ekonomi och är på jakt efter meriterande sommarjobb antingen på deltid eller heltid, hela eller delar av sommaren?

Är du ekonom med några års erfarenhet av ekonomiarbete alternativt student med något/några år kvar av din ekonomiutbildning? Våra kunder i Skåneregionen har olika behov av hjälp under sommaren och därför finns möjligheter både för dig som är student och i början i karriären, samt dig som redan hunnit arbeta som ekonom i några år.

Som konsult på Brightby får du möjligheten att arbeta med intressanta uppdrag och varierande arbetsuppgifter i olika branscher och på olika företag.


Kvalifikationer

För att vara aktuell för sommarjobb hos oss ser vi att du finns tillgänglig för arbete under sommarmånaderna. Med fördel har du erfarenhet av ekonomirelaterade arbetsuppgifter sedan tidigare, gärna inom kund- och leverantörsreskontra eller från närliggande administrativt arbete. Har du erfarenhet från arbete i större affärssystem är det meriterande.

Möjlighet till arbete innan och efter sommaren kan också komma att bli aktuellt, så är du tillgänglig för arbete omgående ser vi det som positivt.


Vem är du?

Som person är du positiv, driven och ambitiös. Vi ser att du arbetar på ett noggrant och strukturerat sätt samt har en prestigelös inställning. För att lyckas i rollen har du lätt för att ta dig an nya arbetsuppgifter och skapa dig en helhetsbild. Du är alltid mån om att göra ett bra arbete och bidrar till en god stämning i gruppen. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat samt är en van Excel-användare. Har du erfarenhet av arbete i större affärssystem är även detta meriterande.

Placering: Sydvästra Skåne

 

Ansökan

Låter det intressant för dig?
Urval samt intervjuer sker löpande, så registrera din ansökan redan idag! Skriv gärna i vilken omfattning du är tillgänglig för arbete i ditt CV.
Observera att vi endast har möjlighet att ta emot ansökningar via vår hemsida men har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Maria Pettersson på 0737-482092 eller maria.pettersson@brightby.se.

Välkommen in med din ansökan!

Brightby är ett konsult- och rekryteringsföretag specialiserat inom ekonomi och finans och ingår i samma koncern som konsultföretaget Meritmind. Vi arbetar med spännande bolag, såväl nationella som internationella, med starka varumärken i varierande storlek och omfång. Utöver spännande rekryteringar och konsultuppdrag erbjuder vi våra medarbetare tillsvidareanställning, tjänstepension och friskvårdsbidrag då vi tror på långsiktiga relationer och trygga villkor. Vi hoppas att du har viljan och förmågan att bli en av Sveriges bästa ekonomikonsulter och söker din nästa utmaning hos oss.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan:

  • Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV.
  • Det endast är möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna.

 

 

 

Tjänsten är tillsatt.

Prenumerera på ekonomijobb

Prenumerera på lediga ekonomitjänster. Du får då informationen direkt i inboxen.

Prenumerera

Skicka in ditt CV till oss!

Med ditt CV hos Brightby blir du sökbar för våra konsultchefer och rekryteringskonsulter.

REGISTRERA CV