Ekonom för sommarjobb som ekonomiassistent

Göteborg Heltid

Är du en högskolestudent med något/några år kvar av din ekonomiutbildning? Vill du få mer erfarenhet inom ekonomi och är på jakt efter meriterande sommarjobb? Som konsult på Brightby får du möjligheten att arbeta med intressanta uppdrag och varierande arbetsuppgifter i olika branscher och på olika företag.

Nu söker vi en ekonomiassistent för vår kunds räkning. Kunden är en kulturinstitution som bidrar till regionens attraktivitet. Du kommer jobba på ekonomiavdelningen i en mindre arbetsgrupp vilka bidrar till att verksamheten kan leverera upplevelser i världsklass.

Tjänsten är ett konsultuppdrag med start i mitten på maj några dagar i veckan, heltidsarbete under sommaren och med möjlighet till semester tre veckor i juli. Det kan även bli aktuellt med extraarbete till hösten.

Kvalifikationer

  • Du har erfarenhet av ekonomirelaterade arbetsuppgifter sedan tidigare, gärna inom kund- och leverantörsreskontra eller från närliggande administrativt arbete.
  • Du har en relevant inriktning på din utbildning.
  • Det är meriterande om du har erfarenhet av affärssystemet Hogia och elektronisk fakturahantering.

Vem är du?

Som person är du positiv, lyhörd och noggrann. Du arbetar på ett strukturerat sätt samt har en prestigelös inställning. För att lyckas i rollen är du intresserad av att lära dig nya saker och gillar att ta dig an blandade arbetsuppgifter. Du är alltid mån om att göra ett bra arbete och bidrar till en god stämning i gruppen.

Ansökan

Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så registrera din ansökan redan idag!

Har du frågor rörande tjänsten? Välkommen att kontakta konsultchef Madelen Harr, 070-471 93 88 eller madelen.harr@brightby.se

Brightby är ett konsult- och rekryteringsföretag specialiserat inom ekonomi, bank, finans och försäkring och ingår i samma koncern som konsultföretaget Meritmind. Vi arbetar med bolag som varierar i storlek och bransch, nationella som internationella. Har du viljan och förmågan att bli en av Sveriges bästa ekonomikonsulter? Vi tror på långsiktiga relationer samt trygga villkor och hoppas du söker nästa utmaning hos oss.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan:

  • Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV.
  • Du kan bara bifoga ett dokument, eventuellt personligt brev ska ingå i CVt.
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna.

 

Tjänsten är tillsatt.

Prenumerera på ekonomijobb

Prenumerera på lediga ekonomitjänster. Du får då informationen direkt i inboxen.

Prenumerera

Skicka in ditt CV till oss!

Med ditt CV hos Brightby blir du sökbar för våra konsultchefer och rekryteringskonsulter.

REGISTRERA CV