Karriär

Karriär

 

Redo för nästa steg i din karriär inom ekonomi, bank, finans och försäkring?

 

Som konsult på Brightby utvecklas du snabbt. Vi erbjuder varierande och utvecklande uppdrag i olika branscher, allt för skapa ett vasst CV. Vi tror att du har en inneboende drivkraft och hela tiden vill utvecklas i din yrkesroll. Men också att du vill ha kul på vägen tillsammans med nya kollegor. I 2017 års medarbetarundersökning säger 9 av 10 konsulter att de är stolta över att jobba på Brightby. Det är vi oerhört stolta över!

Vi ser gärna att vår relation blir långvarig om du vill och tillsammans med våra erfarna och duktiga konsultchefer ser vi till att hitta uppdragen som är bäst just för din utveckling. Din konsultchef håller nära kontakt under uppdragen och ser till att du trivs och hjälper dig hela tiden till nästa steg i din karriär, oavsett om det är inom områdena ekonomi, bank, finans eller försäkring.

 

Lediga jobb

Här finns jobben! Konsultuppdrag, tjänster som vi rekryterar till hos våra kunder och jobb hos Brightby.

ALLA LEDIGA JOBB

Skicka in ditt CV till oss!

Med ditt CV hos Brightby blir du sökbar för våra konsultchefer och rekryteringskonsulter.

REGISTRERA CV

Heltid eller deltid – du bestämmer

Hos oss på Brightby kan du jobba heltid som konsult både på kortare och på längre konsultuppdrag hos våra kunder inom ekonomi, bank, finans och försäkring. <!-- De flesta av våra uppdrag är minst XX månader och vill du arbeta heltid kan vi erbjuda dig en trygg tillsvidareanställning med förmåner som friskvårdsbidrag och möjlighet till kompetensutveckling--!>

Men du kan också kombinera tex studier eller frilansuppdrag med våra kortare uppdrag – hur mycket du vill jobba är upp till dig.

Jobba med attraktiva varumärken

Brightby arbetar med många välkända företag och varumärken som du gärna vill ha med på ditt CV inom bl.a. retail, finans, fastighet och produktion. Erfarenheterna som våra uppdrag ger i kombination med det personliga nätverk du skapar ute hos våra kunder ger din karriär en rejäl språngbräda.

Gemenskap och nätverkande

Vi träffas ofta för att umgås och dela erfarenheter med varandra, även tillsammans med kollegorna på systerföretaget Meritmind. Du blir en del av ett starkt nätverk och ett välrenommerat varumärke.
Dessutom har vi väldigt roligt tillsammans när vi ses!