Ekonomi

Ekonomi

 

Välkommen till en specialist på ekonomer

 

Hur fungerar bemanning?

Vill du hyra en ekonom så blir det oftast bättre och går snabbare med en partner som har specialiserat sig på just ditt behov. Brightby fokuserar uteslutande på konsulter och kandidater med bakgrund inom ekonomi, oavsett om de är nyexaminerade, har några eller flera års arbetslivserfarenhet. Det är ekonomer med den profilen du kan hyra eller rekrytera genom oss.

Vi träffar regelbundet kandidater med relevant bakgrund och intressant profil på förutsättningslösa intervjuer. Vi intervjuar också för specifikt konsultuppdrag om vi inte redan har profilen i vårt nätverk. Genom att träffa våra kunder och lyssna till deras nuvarande och framtida behov håller vi oss uppdaterade på vilka profiler vi behöver ha i vårt nätverk. På så sätt kan vi snabbt tillsätta uppdrag när förfrågan kommer.

Vi har nära och goda personliga relationer med alla våra konsulter och kan därför matcha såväl utifrån kompetens men också utifrån personliga egenskaper. Om du eller vår konsult efter påbörjat uppdrag inte är nöjd gör vi allt för att hitta den bästa lösningen för båda parter.

Vilka egenskaper är viktiga att ha när man arbetar som ekonomikonsult?

Vissa roller kräver specialistkunskap men ibland är ett stort intresse och ett personligt driv viktigare. Många gånger kommer konsulterna till arbetsplatser där hjälp behövs av olika anledningar och man får "hugga i" lite där det behövs. Att trivas i en föränderlig miljö är också viktigt då vi har kunder i många olika branscher och olika storlek.

 
 

Roller att anlita oss för

 
 

Redovisningassistent

Lönespecialist

 

Kontakta oss gärna