Bemanning

Bemanning

 

Bemanning med specialistkompetens

 

Behöver du en konsult så blir det oftast bättre och går snabbare med en partner som har specialiserat sig på just ditt behov. Brightby fokuserar uteslutande på konsulter och kandidater med bakgrund inom ekonomi, bank, finans och försäkring, oavsett om de är nyexaminerade eller har några års arbetslivserfarenhet. Det är medarbetare med den profilen du kan hyra eller rekrytera genom oss.

Skicka in en förfrågan

 

Ekonomi

LÄS MER HÄR

Bank, finans och försäkring

LÄS MER HÄR

Varför bemanning?

Bemanning med Brightby ger dig:

Effektivitet

Vi har ca 150 anställda konsulter som vi känner väl. Dessutom träffar vi dagligen kandidater som söker nya utmaningar inom ekonomi och finans. Detta ger oss väldigt goda förutsättningar för att hitta rätt person för dig när du behöver en konsult.

Kvalitet

Vi på Brightby förstår värdet av att våra medarbetare trivs och utvecklas. Därför satsar vi extra på våra konsulter. För dig som kund innebär det högre kvalitet, något som vi vet lönar sig i längden.

Smidighet

Det ska vara enkelt för dig. Vi vill gärna göra jobbet. Maila eller ring oss och berätta vilken typ av kompetens du behöver så påbörjar vi matchningen. Det handlar om att du ska få tag på rätt kompetens.

 

Hur fungerar bemanning?

Tillsammans går vi igenom vilken kompetens och profil du har behov av. Därefter söker vi efter rätt person bland våra anställda konsulter eller i vårt etablerade nätverk.

Rätt lösning för dig

Vi anpassar vårt upplägg efter dina behov. Antingen tar du in en konsult under en bestämd tid, eller så rekryterar du en person som ska vara hos dig permanent. En vanligt förekommande variant på det är att först ta in personen som konsult och sedan konvertera uppdraget till en tillsvidareanställning hos er, en så kallad "hyr först anställ sedan" lösning.

Kontinuerlig kontakt

Under processen har du löpande kontakt med ansvarig konsultchef/rekryteringskonsult på Brightby som håller dig uppdaterad.

Vi gör det första urvalet och kvalitetssäkrar kandidaterna med intervjuer, tester och referenstagning.  Du träffar slutkandidaterna hos dig för att göra det slutgiltiga valet.

Under konsultuppdraget

När konsulten väl är på plats hos er, håller konsultchefen från oss kontakt med både dig och konsulten för att säkerställa att allt går bra.

Uppdragets slut

I slutet av ett tidsbestämt uppdrag gör vi en utvärdering och stämmer av. Det kanske är aktuellt med en förlängning eller så avslutar vi uppdraget och vår konsult går vidare till nästa uppdrag via Brightby.

Våra kundansvariga håller kontakten med dig så att vi alltid kan agera snabbt när behovet uppstår nästa gång. Då går det ännu snabbare eftersom vi redan känner varandra.

 

 

 

Kontakta oss gärna