Konsult på Brightby berättar:

Rebecca Masoumi är konsult på Brightby. Hon är utbildad civilekonom med redovisning som inriktning och började sin karriär på klädjätten Inditex där hon var ett par år innan hon gick vidare till att bli konsult.

Det är oerhört lärorikt att arbeta som konsult! Jag får uppleva olika branscher och företag. De olika arbetssätten förstås men även företagskulturerna. Mina arbetsuppgifter består av allt från löpande bokföring, controllinguppgifter till ansvar över ekonomin. Jag har fått en gedigen erfarenhet bara av att lära mig olika system och från att jobba från ax till limpa. Sist men inte minst har jag träffat så många fantastiska människor, en del till och med vänner för livet! Berättar Rebecca.

Många kanske upplever konsultrollen som lite osäkert och flyktigt, men det stämmer oftast inte alls. Att arbeta som konsult innebär egentligen en hög grad av utveckling och spännande utmaningar, samtidigt som du har en nära kontakt med din konsultchef som stöttar, något som Rebecca bekräftar.

Jag trivs jättebra på Brightby och känner konsultcheferna väl – de är alltid så hjälpsamma! Om jag har behövt stöttning gällande någon fråga eller haft funderingar så finns de alltid där och stöttar. Jag känner mig trygg!

 

 

Nästa steg i ekonomikarriären

Som ekonomikonsult på Brightby utvecklas du snabbt och skapar ett vasst CV. Läs mer!

EKONOMIKARRIÄRALLA LEDIGA JOBB