Redovisningsassistent till vår kund i Norrköping

Norrköping Heltid

Brightby söker nu en självgående redovisningsassistent till kund utanför Norrköping.

Uppdraget, som är planerat att börja omgående och kommer löpa över minst fem månader, innebär en tillsvidareanställning på heltid som ekonomikonsult hos Brightby. Du kommer att börja din konsultbana med detta uppdrag, för att vid uppdragets slut matchas mot nya spännande uppdrag via oss på Brightby.

 Som redovisningsassistent kommer du bland annat arbeta med följande arbetsuppgifter:

  • löpande bokföring
  • hantera leverantörs- och kundreskontra
  • kontoavstämningar
  • dokumentera processer

Vem är du?

Vi tror att du som söker har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi i ryggen och att du har hunnit arbeta ett antal år som ekonomiassistent eller redovisningsassistent. Utöver flytande svenska är du bekväm med att kommunicera på engelska i tal som skrift. Vidare ser vi gärna att du är en van användare av Excel.

I rollen som konsult är dina personliga egenskaper viktiga och det krävs hög grad av flexibilitet och förmåga till anpassning till nya organisationer och förutsättningar. Som person triggas du av problemlösning och är drivande och kommunikativ. Du arbetar noggrant, strukturerat och effektivt samt är lyhörd med hög servicenivå både internt och externt.

 

Ansökan

Intervjuer och urval kommer att ske löpande. Skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Har du frågor rörande tjänsten är du hjärtligt välkommen att kontakta konsultchef Emelie Palmqvist på telefon 070-166 08 20 eller emelie.palmqvist@brightby.se

Brightby är ett rekryterings- och konsultföretag specialiserat inom ekonomi och finans och ingår i samma koncern som konsultföretaget Meritmind. Vi erbjuder våra medarbetare mentorskaps- och utbildningsprogram utöver spännande rekryteringar och konsultuppdrag. Vi hoppas att du har viljan och förmågan att bli en av Sveriges bästa ekonomikonsulter och söker din nästa utmaning hos oss.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan:

  • Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV.
  • Det endast är möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna.

Tjänsten är tillsatt.

Prenumerera på ekonomijobb

Prenumerera på lediga ekonomitjänster. Du får då informationen direkt i inboxen.

Prenumerera

Skicka in ditt CV till oss!

Med ditt CV hos Brightby blir du sökbar för våra konsultchefer och rekryteringskonsulter.

REGISTRERA CV