Löne- och ekonomiassistent till Carolines kök, Saltsjö-Boo

Stockholm Heltid

Brightby söker en löne- och ekonomiassistent till Saltsjö-Boo. Din roll i ekonomiteamet kommer att vara varierad och du kommer att arbeta med lön för både tjänstemän och kollektivanställda, diverse lönefrågor, pension, leverantörsreskontra, in-/utbetalningar, avstämningar etc. Du kommer att arbeta på en ekonomiavdelning där det ingår totalt tre kollegor. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid hos Carolines kök i Saltsjö-Boo.

Dina arbetsuppgifter kommer bl a att vara:

  • Löner, tjänstemän och kollektivanställda
  • Pension, bidrag etc
  • Leverantörsreskontra, in/ utbetalningar
  • Diverse avstämningar och behjälplig vid bokslut

Vem är du?

Vi söker dig som har erfarenhet av att arbetat med lön och även som ekonomiassisten. Som person är du strukturerad, flexibel och serviceminded person och du har lätt för att lära samt ta till dig ny information. Du trivs i miljöer där det är mycket att göra och klarar av att vara både noggrann och snabb i ditt arbete. Du är ansvarstagande och har en vilja att leverera kvalitet inom utsatt tid. Din proaktivitet och initiativförmåga underlättar ditt dagliga arbete.

Vi arbetar i programmet Visma 600 (lön) och Navision (redovisning). Ett planerat systembyte mars/april 2018 till M3.  Övriga kompetens är att du utrycker dig väl i tal och skrift både i svenska och engelska.

Om Carolines Kök

Carolines Kök är en liten matfabrik. Vi lagar mat som du gör hemma, fast fler portioner och i större kastruller. Genuint hantverk, råvaror och kvalitet är våra ledord. Kött mals på plats, lingonen rörs för hand och i kylen ligger äkta Västerbottensost. Carolines Kök grundades i början av 2000-talet och började som ett litet pajbageri i södra Stockholm där vi gräddade pajer och sålde vidare till caféer i Storstockholm.

I den traditionen växte Carolines Kök fram. Valet av namn var en slump, men passionen till matlagning var medveten och mognade. Allt eftersom tiden gick utvecklades erbjudandet med lagade rätter.

Kraften i Carolines Kök kommer från alla vi som jobbar här, ett multikulturellt team med rötter i 15 olika länder.

Ansökan

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan

  • Se till att namn och kontaktuppgifter står med på ditt CV
  • Det endast är möjligt att bifoga ett dokument, lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna

Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt då tjänsten ska tillsättas snarast. Har du frågor om tjänsten är du hjärtligt välkommen att kontakta konsultchef Lisbeth Ahnström på telefon 072-010 35 09 eller mail lisbeth.ahnstrom@brightby.se.

Brightby är ett konsult- och rekryteringsföretag specialiserat inom ekonomi och finans och ingår i samma koncern som konsultföretaget Meritmind. Vi arbetar med spännande bolag, såväl nationella som internationella, med starka varumärken i varierande storlek och omfång. Utöver spännande rekryteringar och konsultuppdrag erbjuder vi våra medarbetare tillsvidareanställning, tjänstepension och friskvårdsbidrag då vi tror på långsiktiga relationer och trygga villkor. Vi hoppas att du har viljan och förmågan att bli en av Sveriges bästa ekonomikonsulter och söker din nästa utmaning hos oss.

Välkommen med din ansökan!

Tjänsten är tillsatt.

Prenumerera på ekonomijobb

Prenumerera på lediga ekonomitjänster. Du får då informationen direkt i inboxen.

Prenumerera

Skicka in ditt CV till oss!

Med ditt CV hos Brightby blir du sökbar för våra konsultchefer och rekryteringskonsulter.

REGISTRERA CV