Kvalificerad löneadministratör till Nobina

Göteborg Heltid

Vi på Brightby i Göteborg söker nu en kvalificerad löneadministratör för vår kunds räkning. Det är en rekrytering där du kommer att bli anställd direkt hos Nobina. Nobina är ett börsnoterat bolag i kraftig utveckling och är nordens största och mest erfarna operatör inom kollektivtrafik. Kontoret är beläget centralt i Göteborg och teamet består av nio kollegor och chef. Du kommer att få god insyn i företaget och det är en bred roll där du får möjlighet att växa tillsammans med teamet.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

Som löneadministratör kommer du att hantera ungefär 8000 löner för företagets svenska bolag. Du kommer självständigt ansvara för löneadministrationen för ett geografiskt område och supporta chefer ute i verksamheten. Du kommer att hantera tjänstemannalöner och tolka kollektivavtal inom Bussbranschen.

Arbetsuppgifterna innefattar också att hantera statistik och rapporter, säkerställa GDPR efterlevnad, följa upp skattelagstiftningen och hantera frågor från medarbetare avseende lönefrågor.

Kvalifikationer och erfarenhet:

Det är ett krav att du minst har några års erfarenhet som kvalificerad löneadministratör, och känner dig bekväm i den rollen. Arbetet kräver goda kunskaper om lagar o avtal inom personalområdet och goda kunskaper i det svenska samt i det engelska språket. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från att arbeta med både kollektivanställda och tjänstemän. För att lyckas i rollen är du van att arbeta i olika affärssystem, Nobina använder idag Aditrol L lönesystem du kommer också att arbeta i deras egenutvecklade Försystem OMS (Operation, Management System).

Personliga egenskaper:

Företaget är spännande och proaktivt så vi söker dig som tycker om förändringar och har en vilja komma framåt. Som person är du noggrann, positiv och driven. Vi ser också att du har en förmåga att utveckla goda kontakter med olika intressenter.

Ansökan

Intervjuer och urval kommer att ske löpande. Observera att vi inte har möjlighet att ta emot ansökningar via mail.

Har du frågor rörande tjänsten? Välkommen att kontakta konsultchef Hanna Fredriksson, 076-28 29 311  eller Hanna.fredriksson@brightby.se

Brightby är ett konsult- och rekryteringsföretag specialiserat inom ekonomi, bank, finans och försäkring och ingår i samma koncern som konsultföretaget Meritmind. Vi arbetar med bolag som varierar i storlek och bransch, nationella som internationella. Har du viljan och förmågan att bli en av Sveriges bästa ekonomikonsulter? Vi tror på långsiktiga relationer samt trygga villkor och hoppas du söker nästa utmaning hos oss.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan:

  • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.
  • Se till att namn och kontaktuppgifter står med på ditt CV
  • Du kan bara bifoga ett dokument, eventuellt personligt brev ska ingå i CVt.
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna.

 

Ansök till denna tjänst

Prenumerera på ekonomijobb

Prenumerera på lediga ekonomitjänster. Du får då informationen direkt i inboxen.

Prenumerera

Skicka in ditt CV till oss!

Med ditt CV hos Brightby blir du sökbar för våra konsultchefer och rekryteringskonsulter.

REGISTRERA CV