Kundansvarig redovisningsekonom till Förvaltnings AB Stadsbostäder

Malmö Heltid

Brightby hjälper just nu Förvaltnings AB Stadsbostäder att rekrytera en kundansvarig redovisningsekonom till kontoret, som ligger i centrala Malmö. Du kommer att ingå i ett team som hanterar och ansvarar för den ekonomiska förvaltningen av Stadsbostäders kunders fastigheter.

Stadsbostäder är en privatägd företagsgrupp, som i snart 30 år förvaltat kommersiella fastigheter på uppdrag av privatpersoner, bolag och bostadsrättsföreningar. Vi erbjuder våra uppdragsgivare en totalförvaltning, som omfattar ekonomi, rådgivning, uthyrning, hyresgästkontakter, teknisk förvaltning och fastighetsskötsel. För närvarande förvaltar vi ett 120-tal fastigheter, huvudsakligen i Malmö/Lund, med cirka 3500 lägenheter och 200 lokaler. I företagen finns i dag ett 30-tal anställda. För att läsa mer om Stadsbostäder: http://www.stadsbostader.se/

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att Brightby är delaktiga i rekryteringsprocessen medan du kommer att anställas direkt av Förvaltnings AB Stadsbostäder.

Arbetsuppgifter
Rollen som kundansvarig redovisningsekonom innebär att arbeta brett med hela flödet, från ”ax till limpa”, för främst hyresfastigheter men även bostadsrättsföreningar. Vidare kommer du även att ha kontakt med flera olika fastighetsägare, hyresgäster, leverantörer, revisorer, banker m fl.

 • Bokslut
 • Årsredovisning
 • Deklarationer
 • Budget
 • Skatt och moms
 • Utredningar
 • Utveckla rutiner och service
 • Löpande bokföring och avstämningar
 • Reskontrahantering, fakturering och administration

 

Vem är du?
Vi tror att du som söker har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi samt flerårig erfarenhet av redovisningsarbete. Troligtvis har du de senaste cirka 3-5 åren haft en roll där du gjort bokslut självständigt. Det är en stark fördel om du har erfarenhet från ekonomisk förvaltning av fastigheter sedan tidigare men även erfarenhet från redovisningsbyrå är meriterande.

Som person tror vi att du trivs i en roll som innebär både högt och lågt. Du drivs av att leverera mot deadline och har förståelse för att det periodvis, främst under bokslutsperioder, är en hög arbetsbelastning. Vidare arbetar du noggrant, strukturerat och effektivt med en hög servicenivå. Du trivs i en roll där du både självständigt och tillsammans med kollegorna arbetar för att uppnå gemensamma mål.

Start: oktober
Omfattning: Tillsvidareanställning på heltid
Plats: Malmö

Ansökan

Låter detta som en intressant tjänst för dig? Urval och intervjuer sker löpande och eftersom tjänsten ska tillsättas så snart som möjligt så skicka gärna in din ansökan redan idag.  Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta konsultchef Maria Pettersson på telefon 0737-482092 eller maria.pettersson@brightby.se

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan:

 • Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV.
 • Det endast är möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.
 • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna.

Brightby är ett konsult- och rekryteringsföretag specialiserat inom ekonomi och finans och ingår i samma koncern som konsultföretaget Meritmind.

 

Tjänsten är tillsatt.

Prenumerera på ekonomijobb

Prenumerera på lediga ekonomitjänster. Du får då informationen direkt i inboxen.

Prenumerera

Skicka in ditt CV till oss!

Med ditt CV hos Brightby blir du sökbar för våra konsultchefer och rekryteringskonsulter.

REGISTRERA CV