Junior ekonomiassistent med tekniskt intresse på 80 – 100 %

Stockholm Heltid

Brightby söker nu för kunds räkning i Solna en junior ekonomiassistent med tekniskt intresse på 80 – 100%.  Du kommer att vara anställd som konsult hos Brightby och arbeta hos vår kund. Detta blir ditt första uppdrag som ska tillsättas omgående och löper på till årsskiftet, eventuellt till sommaren 2018.

Arbetsuppgifter:

Du kommer att vara VD:n behjälplig med nedan uppgifter:

  • Order/lager/fakturering
  • Kundregister
  • Enklare bokföring / registrering
  • In – och utgående leveranser
  • Leveransbevakning / ordererkännande
  • Inläggning av artiklar i databas

Vem är du?

Vi söker dig som är gymnasieekonom och som har ett tekniskt intresse. Du har lätt för att lära och är intresserad av att förstå den verksamhet du arbetar inom. Du har ett intresse för ekonomi och tidigare erfarenhet från en roll som ekonomiassistent är starkt meriterande.

Ansökan

Tjänsten ska tillsättas omgående. Urval och intervjuer kommer att ske löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om tjänsten är du hjärtligt välkommen att kontakta konsultchef Mimma Liwgren Norling på telefon 072-857 96 11, mimma.liwgrennorling@brightby.se

Observera att du enbart ansöker med ett dokument. Bifoga därför gärna ditt personliga brev och CV i samma dokument

Välkommen med din ansökan!

Brightby är ett konsult- och rekryteringsföretag specialiserat inom ekonomi och finans och ingår i samma koncern som konsultföretaget Meritmind. Vi arbetar med spännande bolag, såväl nationella som internationella, med starka varumärken i varierande storlek och omfång. Utöver spännande rekryteringar och konsultuppdrag erbjuder vi våra medarbetare tillsvidareanställning, tjänstepension och friskvårdsbidrag då vi tror på långsiktiga relationer och trygga villkor. Vi hoppas att du har viljan och förmågan att bli en av Sveriges bästa ekonomikonsulter och söker din nästa utmaning hos oss.

Tjänsten är tillsatt.

Prenumerera på ekonomijobb

Prenumerera på lediga ekonomitjänster. Du får då informationen direkt i inboxen.

Prenumerera

Skicka in ditt CV till oss!

Med ditt CV hos Brightby blir du sökbar för våra konsultchefer och rekryteringskonsulter.

REGISTRERA CV