Erfaren ekonomiassistent inom kundreskontra till internationellt bolag

Stockholm Heltid

Brightby söker nu för kund i Liljeholmen en person till deras kundreskontra med start omgående. Du kommer att tillhöra ekonomiavdelningen där det är du tillsammans med en kollega som ansvarar för kundreskontran.

Du kommer att erbjudas en tillsvidareanställning som konsult hos Brightby, efter 6 månader finns mycket goda möjligheter till anställning hos vår kund.

Arbetsuppgifter

  • Inbetalningar
  • Påminnelsehantering
  • Avstämningar
  • Till viss del fakturering
  • Utredning av felaktiga fakturor

När tid finns kommer du även vara behjälplig inom leverantörsreskontran:

  • Scanning av fakturor
  • Kontering
  • Betalningar

Vem är du?

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet från kundreskontra. Du gillar att leta reda på information och att utreda felaktigheter. Tidigare erfarenhet från SAP ser vi som en fördel men inget krav. Däremot att är det ett krav att du känner dig bekväm med att ha kontakter på engelska då det är ett internationellt bolag.

Som person är du driven, prestigelös och noggrann. Du trivs i ett högt tempo och i en miljö där man hjälper varandra.

Ansökan

Tjänsten ska tillsättas omgående. Urval och intervjuer kommer att ske löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om tjänsten är du hjärtligt välkommen att kontakta konsultchef Mimma Liwgren Norling på telefon 072-857 96 11, mimma.liwgrennorling@brightby.se

Välkommen med din ansökan!

Brightby är ett konsult- och rekryteringsföretag specialiserat inom ekonomi och finans och ingår i samma koncern som konsultföretaget Meritmind. Vi arbetar med spännande bolag, såväl nationella som internationella, med starka varumärken i varierande storlek och omfång. Utöver spännande rekryteringar och konsultuppdrag erbjuder vi våra medarbetare tillsvidareanställning, tjänstepension och friskvårdsbidrag då vi tror på långsiktiga relationer och trygga villkor. Vi hoppas att du har viljan och förmågan att bli en av Sveriges bästa ekonomikonsulter och söker din nästa utmaning hos oss.

Tjänsten är tillsatt.

Prenumerera på ekonomijobb

Prenumerera på lediga ekonomitjänster. Du får då informationen direkt i inboxen.

Prenumerera

Skicka in ditt CV till oss!

Med ditt CV hos Brightby blir du sökbar för våra konsultchefer och rekryteringskonsulter.

REGISTRERA CV