Ekonomikonsulter till Brightby, Östergötland

Linköping Heltid

Vi på Brightby söker ekonomiassistenter till vår verksamhet i Östergötland. Har du arbetat med kund- och leverantörsreskontra och har utbildning inom ekonomi? Genom vårt nätverk får du möjlighet till en utvecklande karriär på attraktiva företag. Du kommer att arbeta som ekonomikonsult på Brightby och vara uthyrd till våra kunder. Tjänsten löper på heltid och du kommer vara anställd tillsvidare på Brightby.

Arbetsuppgifter
För denna roll kommer arbetsuppgifterna främst innebära

  • Kund och/eller Leverantörsreskontra
  • in- och utbetalningar
  • avstämningar
  • redovisning
  • bokslut

Vem är du?

Vi ser att du som söker har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi och har minst ca 1 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du behärskar engelska och svenska obehindrat i både tal och skrift.

I rollen som konsult är dina personliga egenskaper viktiga och det krävs hög grad av flexibilitet och förmåga till anpassning till nya organisationer och förutsättningar. Som person triggas du av problemlösning och är drivande och kommunikativ. Du arbetar noggrant, strukturerat och effektivt samt är lyhörd med hög servicenivå både internt och externt.

Ansökan

Intervjuer och urval kommer att ske löpande. Skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Har du frågor rörande tjänsten är du hjärtligt välkommen att kontakta konsultchef Emelie Palmqvist på telefon 070-166 08 20 eller emelie.palmqvist@brightby.se

Brightby är ett rekryterings- och konsultföretag specialiserat inom ekonomi och finans och ingår i samma koncern som konsultföretaget Meritmind. Vi erbjuder våra medarbetare mentorskaps- och utbildningsprogram utöver spännande rekryteringar och konsultuppdrag. Vi hoppas att du har viljan och förmågan att bli en av Sveriges bästa ekonomikonsulter och söker din nästa utmaning hos oss.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan:

  • Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV.
  • Det endast är möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna.

Tjänsten är tillsatt.

Prenumerera på ekonomijobb

Prenumerera på lediga ekonomitjänster. Du får då informationen direkt i inboxen.

Prenumerera

Skicka in ditt CV till oss!

Med ditt CV hos Brightby blir du sökbar för våra konsultchefer och rekryteringskonsulter.

REGISTRERA CV