Ekonomiassistent inom kund – och leverantörsreskontra till Office Management

Stockholm Heltid

Brightby söker nu två ekonomiassistenter till Office Management i Kista – en till leverantörsreskontran och en till kundreskontran. Du kommer bli en viktig pusselbit i verksamheten och arbeta självständigt med ett antal bolag inom koncernen. Du kommer inledningsvis att anställas som konsult hos Brightby för att efter 6 månader erbjudas en anställning hos Office Management.

Arbetsuppgifter

Du kommer att tillhöra ett team där du får stort eget ansvar. Du kommer att arbeta med hela flödet inom kund – eller leverantörsreskontra. Exempel på arbetsuppgifter:

 • Löpande bokföring
 • Fakturering
 • Kontakt med säljorganisationen
 • Avstämningar
 • Utbetalningar/Inbetalningar
 • Utredningsarbete
 • Inkasso – och påminnelsehantering
 • Delaktig i månads – och årsbokslut

Vem är du?

Vi söker dig som har några års erfarenhet från kund – och/eller leverantörsreskontra. Du har någon form av ekonomisk utbildning motsvarande minst gymnasieekonom. Meriterande är om du har tidigare erfarenhet från arbete med stora volymer samt från systemen Visma Business och Medius. Som person ser vi att du har skinn på näsan, är serviceinriktad, prestigelös, tydlig och rak i din kommunikation samt har ett stort ordningssinne. Du har en positiv inställning och ett stort engagemang samt kommer gärna med förslag på förbättringar. Du trivs i en föränderlig miljö och i ett bolag i tillväxt.

Stämmer detta in på dig? I sådana fall kan vi erbjuda dig ett arbete i ett bolag med stora möjligheter och en stark gemenskap!

Koncernen Office Management kännetecknas av framåtanda och fortsätter att expandera i Sverige, Norge och Finland med siktet inställt på att bli Nordens ledande helhetsleverantör inom IT, kommunikation och kontor. Office Management har idag cirka 370 anställda och omsatte över 1,2 miljarder 2016.

Ansökan

Tjänsten ska tillsättas omgående. Urval och intervjuer kommer att ske löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om tjänsten är du hjärtligt välkommen att kontakta konsultchef Mimma Liwgren Norling på telefon 072-857 96 11, mimma.liwgrennorling@brightby.se

Välkommen med din ansökan!

Brightby är ett rekryterings- och konsultföretag specialiserat inom ekonomi och finans och ingår i samma koncern som konsultföretaget Meritmind.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan:

 • Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV.
 • Det endast är möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.
 • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna.

Tjänsten är tillsatt.

Prenumerera på ekonomijobb

Prenumerera på lediga ekonomitjänster. Du får då informationen direkt i inboxen.

Prenumerera

Skicka in ditt CV till oss!

Med ditt CV hos Brightby blir du sökbar för våra konsultchefer och rekryteringskonsulter.

REGISTRERA CV