Ekonomiassistent inom kund- och leverantörsreskontra till bolag i Solna/Sundbyberg

Stockholm Heltid

Brightby söker för kunds räkning i Solna, en ekonomiassistent till deras kund- och leverantörsreskontra. Du kommer att tillhöra en grupp som består av fem personer, där alla delar på ansvaret för det löpande arbetet och som roterar arbetsuppgifter inom gruppen för en kontinuerlig omväxling.

Du kommer att erbjudas en tillsvidareanställning som konsult hos Brightby och arbeta hos vår kund. Detta blir ditt första uppdrag som löper på i 6 månader med goda möjligheter till förlängning. Efter avslutat uppdrag hittar vi ett nytt uppdrag åt dig!

Arbetsuppgifter

  • Scanning och hantering av leverantörsfakturor
  • Kundinbetalningar
  • In- och utbetalningar
  • Påminnelse – och inkassohantering
  • Bokslutsarbete

Vem är du?

Vi söker dig som är utbildad ekonom med minst gymnasiekompetens. Du har minst något års erfarenhet inom ekonomi med kund- och leverantörsreskontra i stora flöden med erfarenhet av SAP eller något större ekonomisystem. Du behöver vara noggrann och strukturerad samt ha en vilja att lära dig nya saker och triggas av att jobba i en föränderlig miljö där du ger det lilla extra.

Du är leveranssäker och trivs i en roll där du får lösa problem och jobba proaktivt mot kontaktytor både internt och externt. Vi söker en engagerad lagspelare som har en vilja att göra skillnad.

Ansökan

Tjänsten ska tillsättas omgående. Urval och intervjuer kommer att ske löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om tjänsten är du hjärtligt välkommen att kontakta konsultchef Mimma Liwgren Norling på telefon 072-857 96 11, mimma.liwgrennorling@brightby.se

Välkommen med din ansökan!

Brightby är ett konsult- och rekryteringsföretag specialiserat inom ekonomi och finans och ingår i samma koncern som konsultföretaget Meritmind. Vi arbetar med spännande bolag, såväl nationella som internationella, med starka varumärken i varierande storlek och omfång. Utöver spännande rekryteringar och konsultuppdrag erbjuder vi våra medarbetare tillsvidareanställning, tjänstepension och friskvårdsbidrag då vi tror på långsiktiga relationer och trygga villkor. Vi hoppas att du har viljan och förmågan att bli en av Sveriges bästa ekonomikonsulter och söker din nästa utmaning hos oss.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan:

  • Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV.
  • Det endast är möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna.

Tjänsten är tillsatt.

Prenumerera på ekonomijobb

Prenumerera på lediga ekonomitjänster. Du får då informationen direkt i inboxen.

Prenumerera

Skicka in ditt CV till oss!

Med ditt CV hos Brightby blir du sökbar för våra konsultchefer och rekryteringskonsulter.

REGISTRERA CV