Driven ekonom till långsiktigt uppdrag på Bioglan

Malmö Heltid

Brightby söker just nu en positiv ekonom med framåtanda för ett spännande uppdrag hos vår kund Bioglan, med start omgående.

Som ekonom på Bioglan kommer du att ingå i ett team om tre personer där du kommer att ansvara för bland annat kund- och leverantörsreskontran.

Bioglan AB utvecklar, tillverkar och marknadsför läkemedel och medicintekniska produkter men även kosttillskott och kosmetika. Produkterna är för topikal användning i form av krämer, salvor och geler. Bioglan ingår i den spanska läkemedelskoncernen Reig Jofré Group. Kvalitetssystemet följer GMP (Good Manufacturing Practice) och ISO 13485. Bioglan har ca. 70 medarbetare vid anläggningen i Malmö. För att läsa mer, gå in på deras hemsida www.bioglan.se

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid där du kommer att anställas som ekonomikonsult på Brightby och vara uthyrd till Bioglan som ditt första uppdrag. Uppdragets omfattning är cirka 6-8 månader. Därefter hittar vi på Brightby ett nytt spännande uppdrag åt dig.

Vi hoppas att du har viljan och förmågan att bli en av Sveriges bästa ekonomikonsulter och söker din nästa utmaning hos oss.

Arbetsuppgifter:

I rollen som ekonom på Bioglan kommer du att arbeta med löpande redovisning, kund- och leverantörsreskontra och vara delaktig i månadsbokslut samt projektuppföljning med mera.

Exempel på arbetsuppgifter:

  • Leverantörsreskontra
  • Kundreskontra
  • Löpande bokföring
  • Avstämningar och utredningar
  • Intrastatredovisning
  • Rapportering till koncernen
  • Projektuppföljning och avstämning
  • Periodisering intäkter/kostnader

Vidare kommer du att vara behjälplig och delaktig i alla delar av ekonomiarbetet på avdelningen, i ett positivt klimat med högt i tak och tempo tillsammans med hjälpsamma kollegor.

Vem är du?

Vi söker dig med en eftergymnasial utbildning inom ekonomi och troligtvis har du cirka 2-3 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter sedan tidigare. På Bioglan använder de affärssystemet Navision vilket är en meriterande erfarenhet. Du hanterar både svenska och engelska obehindrat i såväl tal som skrift är ett krav då du dagligen kommer att ha kommunikation på båda språken.

Som person är du flexibel, stresstålig och trivs i ett högt tempo med stora flöden och är van vid att arbeta mot deadlines. Du föredrar en kommunikativ miljö och har förmågan att arbeta både självständigt och i team. Hos Bioglan värdesätts en prestigelös attityd med positiv inställning till förändring och utveckling. Därför tror vi att du som person är lättsam, utåtriktad och tycker om att vara i en miljö där ansvar och egna initiativ värderas högt.

Start: Omgående
Omfattning: 100%
Placering: Malmö

Ansökan

Låter detta som en intressant tjänst för dig? Urval och intervjuer sker löpande och eftersom tjänsten ska tillsättas omgående så skicka gärna in din ansökan redan idag. Observera att du enbart ansöker med ett dokument. Bifoga därför gärna ditt personliga brev och CV i samma dokument. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta konsultchef Maria Pettersson på telefon 0737-482092 eller maria.pettersson@brightby.se

Brightby är ett konsult- och rekryteringsföretag specialiserat inom ekonomi och finans och ingår i samma koncern som konsultföretaget Meritmind. Vi arbetar med spännande bolag, såväl nationella som internationella, med starka varumärken i varierande storlek och omfång. Vi hoppas att du har viljan och förmågan att bli en av Sveriges bästa ekonomikonsulter och söker din nästa utmaning hos oss.

Tjänsten är tillsatt.

Prenumerera på ekonomijobb

Prenumerera på lediga ekonomitjänster. Du får då informationen direkt i inboxen.

Prenumerera

Skicka in ditt CV till oss!

Med ditt CV hos Brightby blir du sökbar för våra konsultchefer och rekryteringskonsulter.

REGISTRERA CV