Väx i din karriär med Brightby

Med ditt CV i Brightbys karriärportal blir du sökbar för våra konsultchefer och rekryteringskonsulter.

Här finns jobben! Konsultuppdrag, tjänster som vi rekryterar till hos våra kunder och jobb hos Brightby.


Ekonomikonsult - den bästa av världar

Funderar du på att bli konsult? Vad spännande! Som ekonomikonsult på Brightby utvecklas du snabbt. Vi erbjuder varierande uppdrag i olika branscher, utvecklande möten med nya kollegor och förutsättningar för att skapa ett vasst CV!

Som ekonomikonsult på Brightby får du verkligen uppleva fördelarna med att arbeta på ett konsultbolag. Förutom välkända företag och varumärken får du en trygg anställning hos Brightby.

Trygg anställning
Du blir tillsvidareanställd på Brightby med förmåner som friskvårdsbidrag och möjlighet till kompetensutveckling. Du har en nära kontakt med din konsultchef som ser till att du trivs på dina uppdrag.
Jobba med attraktiva varumärken
Brightby arbetar med många välkända företag och varumärken inom bl.a. retail, finans, fastighet och produktion. Våra uppdrag är oftast långa.
Gemenskap
Vi träffas ofta för att umgås och dela erfarenheter med varandra, även tillsammans med kollegorna på systerföretaget Meritmind. Du blir en del av ett starkt nätverk och ett välrenommerat varumärke.

Rebecca Masoumi, konsult på Brightby berättar:

Det är oerhört lärorikt att arbeta som konsult! Jag får uppleva olika branscher och företag. De olika arbetssätten förstås men även företagskulturerna. Mina arbetsuppgifter består av allt från löpande bokföring, controllinguppgifter till ansvar över ekonomin. Jag har fått en gedigen erfarenhet bara av att lära mig olika system och från att jobba från ax till limpa. Sist men inte minst har jag träffat så många fantastiska människor, en del till och med vänner för livet!

Jobba som ekonomikonsult - ett klick bort

Vi växer och behöver hela tiden bli fler som vill jobba som konsulter på Brightby. Skicka in din spontanansökan här.